Mer utstyr er bestilt

Bestilte i dag utstyr fra bryggselv.no:

  • 1,8 kg Maltekstrakt Lys/Pale
  • Hevert m. pumpe
  • Stoppekran til hevert
  • Star San
  • Hydrometer (oechslevekt)
  • Irish moss

Maltekstrakten skal brukes i et ølsett-brygg som vi skal sette mens vi venter på «Beer Brew 30». Ølsettet er dette. Ølsett-oppskriften sier det skal tilsettes 1 kg sukker. All tilgjengelig info på nettet sier: Nei – det skal du ikke gjøre. Du skal bruke maltekstrakt (ca. 1,3 kg) istedet for sukker. Så da gjør vi det.

Så nå mangler bare flasker. bryggselv.no selger brune halvliterflasker for kun 8,- pr. stk … men de sender ikke disse i posten. Så da ender vi sikkert opp med brune halvliterflasker med SwingTop fra Vinspesialisten. Har kommet fram til at det blir for mye plunder å vaske brukte flasker som vi eventuelt kunne kjøpt for panten på matvareforretningen.

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.