Innslag om Kinn bryggeri på Vestlandsrevyen

Vestlandsreyven hadde et flott innslag om Kinn bryggeri i 1840-sendingen sin i dag 13. desember 2011. På slutten av innslaget intervjuer de Birger Storaas fra www.vestbrygg.no på Danmarksplass – samme mann som så velvillig hjalp oss med oppskrift og ingredienser til batch #2 – Juleglede!

Det spørres i sendingen om det er plass til flere mikrobryggerier på vestlandet når vi allerede har Kinn og Ægir og Storaas sier at det er det publikum og markedet som bestemmer. Det er det jo selvsagt og det kan ikke være tvil om at det er rom for flere produsenter. Mer konkurranse ville gitt enda bedre utvalg. Det forundrer meg fortsatt at det ikke finnes en skikkelig mikrobryggeri i Bergen med egen pub, slik for eksempel Trondheim Mikrobryggeri.

Heldigvis har vi flere gode barer i Bergen som fører et stort utvalg øl fra mikrobryggerier. Er du på besøk i Bergen er Hendrik øl og vinstove, Biskopen og Elefanten eksempler på barer der du finner et godt utvalg i øl fra mindre og spennende produsenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.