BB30 med effektdimmer!

Bryggerstupet har som mange andre sett at det er litt problemer med å få jevn kok på brygget i BB30. Aleksander_B har lagt ut en video i en diskusjonstråd på Norbryggs diskusjonsforum der han viser hvordan han kan styre effekten på BB30 ved hjelp av en effektdimmer kjøpt på ebay:

Denne er jo grei til å sørge for å få skikkelig kok, men hvordan blir det å styre mesketemperaturen med denne? Selv har vi vurdert å kjøpe en SousVide-sak som kan styre temperaturen i mesken. Denne slår effekten av og på etter behov (altså slår den av og på 2500W) for holde en gitt temperatur. Vi har videre tenkt å sette bryter på termostaten for å kunne få fullt kok, men da vil jo BB gi effekt og kanskje koket blir for voldsomt?

Effektdimmeren er jo en billig sak og vil kanskje gjøre kokingen litt enklere?

Tagged on: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.