NM i hjemmebrygging 2012

Lørdag 24. mars ble det avviklet NM i hjemmebrygging i Oslo. Det var 308 påmeldte brygg og det ble konkurrert i 8 ulike klasser: Lys lager, mørk lager, IPA, lys ale, mørk ale, porter/stout, belgisk, spesial- og hveteøl.

Årets hjemmebrygger er Helge Elvheim som fikk førsteplass i klassen for spesial- og hveteøl med sitt øl kalt Eike Bokk. Han får dermed æren av å få oppskriften sin brygget hos Nøgne Ø! I tillegg blir ølet hans sendt videre til Skandinavisk Mesterskap som går av stabelen 25. mai i Uppsala.

Gratulerer!

Les mer om NM her!

Vi på Bryggerstupet har snakket om sende inn flasker til NM, men gjorde det ikke denne gangen. Innen neste NM har vi forhåpentligvis høstet masse erfaring og blinket oss ut en oppskrift vi er godt fornøyd med og som vi kan delta med!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.