Etiketter på to batcher og de tre neste batchene er så godt som planlagt!

I kveld fikk Batch #8 – Bek og Batch #9 – Blek II etiketter på flaskene. Etikettene er laget over samme lest som tidligere. Se bilder nederst. Vi har også planen klar for de 2-3 neste bryggene.

Etter den noe utfordrende bryggingen av Batch #10 – Harry Porter har vi bestemt oss for å ta et steg tilbake og et steg fram på en gang. Vi starter med å brygge Blek II på nytt, deretter Jorvik og etter det er det hveteøl (allerede døpt Hvitweiss) som står for tur. Oppskriften for Hvitweiss er ikke klar.

På planen står også å opprette egne sider her på bloggen for hvert øl som vi er fornøyd med og som vi ønsker å reprodusere. Det synes allerede klart at dette gjelder Bek (en stout), Blek II (en American Pale Ale), Jorvik (en Yorkshire Bitter) og Damepils (en lys lettdrikkelig pils). En mer ordinær pils bør sikkert inn på denne listen etterhvert.

Utfordringen med pils er at det vi mangler et gjæringsskap hvor vi kan holde konstant riktig (lav) gjæringstemperatur og vi kan foreløpig bare brygge pils når det er stabilt under ca. 10 grader ute. Et kjøleskap er etter sigende på vei og med litt mekking så bør vi kunne få laget oss et gjæringsskap slik at vi kan brygge pils hele året.

En IPA bør nok også inn på listen etterhvert. Vi sitter med en følelse av at vi muligens blir mer og mer glad i humle – både i form av bitterhet og aroma. Blek II grenser mot en IPA og er ikke langt i fra å kunne kalles en humlesvak IPA.

Tagged on: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.