Bergen Ølfestival!

For første gang avholdes det ølfestival i Bergen! Bergen Ølfestival går av stabelen 7. – 8. september 2012 og finner sted på Bryggen. Festivalen arrangeres sammen med Bergen Matfestival hvor bønder fra Sogn og Fjordane og Hordaland viser fram sine produkter.

På festivalen blir det fokus på håndtverksøl og flere mikrobryggerier har meldt sin ankomst og vil presentere ølene sine. Haandbryggeriet, Kinn, Lervig, Nøgne Ø og Ægir vil være tilstede og presentere ølene sine.

I tillegg vil flere lokale krefter gi ulike bidrag: Det blir foredrag om brygging, innslag om øl og mat og Bryggeri- og drikkevareforeningens Petter Nome vil være konferansier. Vår lokale leverandør av utstyr og ingredienser Vestbrygg.no vil også ha stand! De vil også brygge under festivalen.

Rosinen i pølsen er denne: På våren utlyste Vestbrygg.no en Sumarølkonkurranse. Under Ølfestivalen vil det bli finale blant de beste bidragene og resultatene vil bli annonsert. Bryggerstupet har sendt inn sin Damepils til denne konkurransen og håper selvsagt på en plass i finalen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.