Tapping av batch #14 – Blek II

I dag tappet vi 23 liter impulsbrygget Blek II – American Pale Ale. Ølet ble tappet på 70 0.33 l flasker primet med 130 gr sukker. FG ble målt til 1.012. Vi brygget batch #14 med en ekstra humletilsetning (Chinook) ved kokeslutt. Det duftet herlig av humle under hele tappeprosessen – det lover bra for sluttproduktet!

Nå må brygget få en ukes tid på flasker før det kan drikkes.

Underveis ble neste brygg diskutert. Det er egentlig bestemt at vi skal gjøre et nytt forsøk på en porter da forrige forsøk ikke var så vellykket. Men så kom vi til å titte inn i fryseboksen for å se hva slags humle vi hadde tilgjengelig. Det er nå oppe til diskusjon om vi først skal lage et restbrygg basert på den humlen vi har igjen – en salig blanding av amerikansk, engelsk og tysk humle!

Tagged on: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.