Bryggebenken

BryggestativEtter en svært vellykket arbeidsøkt i kjelleren har vi fått på plass den nye bryggebenken. Det ble tatt ut hull i en gammel benkeplate og det ble snekret bein og støtter for kokekarene. Neste steg nå er å få fatt i silbunn (mye tyder på at vi får den i morgen kveld). Da er vi klar for en sveiseøkt hvor silbunnen skal sveises på bunnen av maltrøret og et par hull skal lappes. Deretter skal det bores hull til varmemelementer og kraner før det hele kan skrues sammen.

 

På bildet ses hovedkokekar til høyre og kokekar for skyllevann til venstre. I midten ser en motstrømskjøleren.

Tør vi håpe på en bryggeøkt før utgangen av februar?

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.