14. plass i Vestbryggs Sumarølkonkurranse

Latmannsetiketter

Latmannsetiketter

Resultatene fra Vestbryggs Sumerølkonkurranse er klare. Det var totalt 36 påmeldte brygg og vår CAPA batch #24 havnet på en 14. plass med 29 poeng. Det er mange måter å se dette på. Det er 13 bryggere som har laget et brygg som er bedre enn vårt. Men vårt brygg er samtidig bedre enn 22 av de andre påmeldte bryggene. Og flere av bryggene som havnet høyere opp enn vårt, hadde bare marginalt bedre poengsum. Og vårt brygg med sine 29 poeng slo gjennomsnittspoengsummen på 24,6 med god margin. Vi lager altså over gjennomsnittet godt øl!

Konkurransen var i tillegg sterk. Flere profilerte hjemmebryggere kom høyt opp på resultatlisten. Vinneren for eksempel, Sammy Myklebust, er en durkdreven ølblogger og skribent på Ølportalen.no. 3. plassen gikk til Stian Krog – samme mann som hudflettet Hvitweissen vår! Også han er skribent på Ølportalen. 6. plassen gikk til Jørn Idar Kvig – også han en mangeårig hjemmebrygger og med egen ølblogg og … du gjettet riktig – medskribent på Ølportalen! En mager trøst er det imidlertid at flere av disse leverte to brygg til konkurransen og at vårt brygg slo det andre brygget deres!

Komplett resultatliste er publisert på Vestbryggs hjemmesider.

 

One thought on “14. plass i Vestbryggs Sumarølkonkurranse

  1. Jørn Idar Kvig

    Takk for at du postet denne, jeg hadde ikke fått med meg at resultatet var klart allerede.
    Å være bedre enn 22 andre brygg er den beste måten å se det på, å så er det bare å bruke dommerskjemaene for å gjøre neste batch enda bedre 🙂
    -Høyt Skum-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.