Slik brygger vi!

Utmesking og skylling

Utmesking og skylling

Det finnes mange ulike måter å brygge øl. Det kan gjøres med dyrt og automatisert utstyr, med helt vanlig kjøkkenutstyr eller med hjemmesnekrede løsninger. Eller en kombinasjon av alt dette. Vi brygger på et elektrisk hjemmelaget bryggeri basert på gamle varmtvannsberedere. Fra tid til annen får vi spørsmål om hvordan vi brygger eller hvordan vi utfører akkurat den eller den operasjonen.

Vi har derfor laget en side her på Bryggerstupet som viser hvordan vi brygger. Vi forsøker også å fortelle litt om alternativene til hvordan vi gjør det. Vi håper siden kan bidra til å inspirere andre til å enten begynne å brygge, eller å utvide/oppgradere sitt eget bryggeri.

Du finner siden under menyen «Om Bryggerstupet» eller du kan gå direkte til siden her!

Skål og god lesning!

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.