Internett for hjemmebryggere!

ØlSom på så mange andre områder, er Internett en nærmest utømmelig ressurs for deg som brygger eller ønsker å begynne å brygge ditt eget øl hjemme. Her finnes utstyrs- og råvareleverandører, hjemmebryggeblogger, diskusjonsforum, programvare, oppslagsverk og til og med en hel bok om ølbrygging.

Vi har tatt mål av oss å lage en oversikt over ølrelatert informasjon på nett. Før du tenker at det har tørnet helt for dem, må vi få skyte inn at oversikten ikke blir noen uttømmende oversikt. Men det skal bli en omfattende oversikt inndelt i ulike tema. Vi håper og tror denne oversikten kan være nyttig, for den som leter etter noe spesifikt, trenger inspirasjon eller bare driver dank langs vevens mange og mangslungne (øl)tråder.

Vi tenker å lage flere oversikter i tiden framover og første oversikt ut er en liste over andre hjemmebryggere som blogger. Flere oversikter blir publisert senere; oversikt over nyttige informasjonskilder (oppslagsverk o.l.), oversikt over nyttige verktøy (kalkulatorer, software, apper o.l.), butikker for hjemmebryggere og annet knask … Ingenting er hugget i stein – veien blir til mens vi går.

Men altså først ut er en oversikt over andre hjemmebryggere som blogger om bryggingen sin: Oversikt del I: Kilde til inspirasjon – bryggeblogger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.