Stupet Nanopub

Bryggerstupet har bygget seg en liten nanopub. Puben er ikke større enn at det er snakk om en liten benk, et lite bord, 4 barkrakker, en liten disk og en bokhylle. I tillegg er det anskaffet/laget menytavle, 3 rustfrie kraner av typen Perlick 650 med skumdemper, litt gamle bilder, et par lampetter og maleribelysning til å ha over menytavlen.

På ikke alt for lang sikt vil det også dukke opp en liten TV på veggen koblet til enten en Apple TV eller Chromecast slik at det blir mulig å se en fotballkamp eller Bergensbanen minutt for minutt for de som ikke liker fotball.

Her er litt bilder fra byggingen og den ferdige puben:

 

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.