Tapping av #Batch 56 – Blek III – RAK

Dette blir et innlegg om tappingen av batch #56 – Blek III – RAK mest for å ha notert det aller viktigste fra kvelden. Notatene fra sjekklisten avslører ingen avvik.  FG ble 1.010. OG var 1.47 og det gir et øl på ca. 4,7 %.

Vi har fortsatt litt igjen av dette ølet og det var et godt øl. En amerikansk ale på grensen mot en IPA. I et besøk i pub’en her om dagen ble det drukket en del av dette ølet og vi syntes da at det luktet litt «hest» og smakte litt «fjøs». Nå to-tre uker senere har dette trukket seg litt tilbake igjen.

Vi har opplevd dette før innad i bryggeriet (noen mer enn andre): At et øl kan smake svært ulikt fra gang til gang man drikker det. Noen gang er man 100 % sikker på at det har kommet en usmak i ølet. Og så tapper man seg en halvliter et uke eller to senere av samme ølet – og så smaker det helt supert!

Andre som opplever noe av det samme?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.