Storevar Nanobryggeri

På tirsdag skal vi tappe det første ølet vårt på flasker. I mellomtiden kan vi se på to videoer som viser Storevar Nanobryggeri i sving med å lage øl:

Del 1

Del 2

4 thoughts on “Storevar Nanobryggeri

 1. Øyvind

  Hei
  I september skal jeg arrangere et utdrikningslag i Tønsberg (10-13 pers) I den forbindelse var jeg på utkikk etter et microbryggeri/pub hvor man kan få en smak av litt forskjellig. Gjerne en omvisning. Da jeg er bergenser bosatt i Bergen skorter det litt på lokalkunnskapen.

  Har dere noen tips som er innen rekkevidde for Tønsberg?

  mvh/
  Øyvind

  1. Ørnegård Post author

   Hei!

   Innlegget du har kommentert/stilt spørsmål på handler om Storevar Nanobryggeri som jeg tror holder til i Tønsberg. Vi derimot holder til i Bergen 🙂

   Her er Storevar Nanobryggeri på Facebook: https://www.facebook.com/groups/318969578327/ – de har sikkert god oversikt over tilbudet i Tønsberg. Det ser ut til å være aktivitet på facebooksiden deres, så du får sikkert svar der!

   Lykke til med utdrikkingslaget!

 2. Waldemar

  http://www.tb.no/kultur/kan-du-lose-olmysteriet-1.6618054

  Det aller beste hadde vært å finne en gammel Tønsberg-ølflaske. Da kan vi kanskje rekonstruere innholdet og muligens finne gjærrester som vi vekker til live for å få tilbake gjærstammen som bryggeriet brukte, sier Carlsen.

  Vet du om man fant flaskene sine ?
  I motsatt fall vet jeg om et sted der det står ca ti tomflasker med etikett fra Tønsberg Bryggeri . Riktignok med Landsøl da 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.