Batch #1 har fått etiketter!

23. oktober 2011: etikett batch #1 Coopers test

Da er etikettene kommet på batch #1 (Coopers Test). Etikettene er laget i Photoshop, satt sammen i et Word-dokument med 4 etiketter på et A4-ark og printet på helt vanlig 80 gr hvitt papir og deretter klippet ut. Etikettene er limt på med melk (enda et tips fra Norbryggs diskusjonsforum – søk etter melk).

Selve etikettlimingen gikk som en drøm ved å legge en vanlig oppvaskesvamp på en tallerken og dynke den med melk. Da var det bare å stryke baksiden av etiketten over svampen og klistre den på flasken. Tok maks 15 minutter!

Slik ble resultatet:

23. oktober 2011: Batch #1 har fått etiketter

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.