Batch #2 er kommet i gjæringsdunken

19.10.2011: Ølet er kommet på gjæringsdunken

Da er batch #2 (juleølet) kommet i gjæringsdunken. Det så godt ut og det luktet godt (det ble kjempemørkt og det var mye aroma)! Hvis gjæringen går bra skal vi få et mørkt, smakfullt øl på rundt 6,4%. Les mer om bryggedagen og se bilder nederst i innlegget om batch #2!

Vi benyttet også anledningen til å utføre mer prøvesmaking av batch #1 (nå døpt Coopers Test) og vi er mer optemistiske enn noen gang. Det smaker bedre og bedre og det er godt med kullsyre i ølet allerede nå (etter 8 dager) til tross for at det sies at karboneringen kan ta et par uker.

Tagged on:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.