Besøk på Trondheim Mikrobryggeri

Denne uke var jeg så heldig å få besøke Trondheim og jeg benyttet da anledningen til å besøke Trondheim Mikrobryggeri (TMB).

Bryggeriet holder til i en flott teglstensmurbygning midt i Trondheim sentrum. Jeg var der to kvelder og det var mye folk og god stemning begge kveldene. Jeg prøvde ikke mange av øltypene deres men fikk prøvd Indian Pale Ale og deres Stout.

IPA’en var ganske fruktig og jeg synes det hadde en ganske «sur» ettersmak. Jeg må innrømme at jeg ikke har drukket (det jeg kan huske i allefall) IPA tidligere og jeg ble litt skuffet av denne sure ettersmaken. Kanskje er det slik IPA skal smake – hva vet jeg. Gleder meg til neste gang jeg får sjansen til å drikke IPA og sammenligne.

Stouten var derimot veldig god. Flott, mørk, skumtopp og mye smak. Passe bitter og med en god «brentsmak» og smak av kaffe (jeg innser at jeg er like dårlig på å beskrive smaken av øl som jeg er på å beskrive smaken av vin – håpløst). Stouten kan i allefall absolutt anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.