Hjemmebrygger med øl på Henrik øl & vinstove

Henrik øl & vinstove i Bergen har lenge hatt et godt ølutvalg, men det har likevel ikke stoppet dem fra å utvide utvalget ytterligere. Med ca. 200 ulike ølsorter på flaske utvider de nå med en skikkelig lokal variant.

Brygget heter Andrimne Imperial Amber og bryggeren som står bak oppskriften brygger vanligvis sitt øl på kjøkkenet hjemme i fyllingsdalen (se video på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=ifuBsKt_DVI).

630 liter av ølet ble brygget i dag hos Lervig Aktiebryggeri AS og vil bli å finne i baren på Henrik om ikke alt for lenge!

Også tidligere har Gahr Smith-Gahrsen fått ølet sitt brygget i større volum og ut til publikum. I 2009 var han med hos Nøgne Ø og fikk brygget øl etter egen oppskrift. Den gang var det Andrimne Barley Wine og ølet kom på salg hos Naboen i Bergen.

Tagged on: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.