Ingredienser til bitterbatchen er på plass!

I dag ble resten av ingrediensene til bitterbatchen kjøpt hos www.vestbrygg.no på Danmarksplass. Det er utrolig greit å kunne spare fraktutgifter ved å ha egen butikk i Bergen. Servicenivået er høyt: Send epost med bestilling på ferdigknust malt og så er det bare å stikke innom å hente det når det passer!

Nå gjenstår det bare å finne et egnet tidspunkt for brygging. Flere faktorer spiller inn:

Vi har bestemt oss for å kjøpe en SousVide som kan styre temperaturen i mesken og en effektregulator for å styre effekten – og spørsmålet er om vi skal vente på dette utstyret – det kan ta tid.

Vi har ikke flere flasker igjen, så enten må vi drikke fort eller så må vi kjøpe nye flasker – og i såfall: hvilke flasker skal vi kjøpe? 0.5 l flasker med patentkork til 15,-, 0.5 l flasker uten kork til 7,50 eller rett og slett tomflasker fra dagligvaren til panten?

Les mer om batch #6 – bitterbatchen!

Tagged on: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.