Enda en bryggeforretning i Bergen!

Bergen har allerde to butikker for hjemmebryggere i Bergen og nå kommer den tredje. Fra før har vi www.vestbrygg.no på Danmarksplass som utelukkende fokuserer på ølbrygging og vi har Vinspesialisten AS på nøstet som selger alt du trenger for å komme igang både med vin- og ølproduksjon (de selger riktignok kun ølsett og ikke malt).

Nå starter snart www.bryggmaker.no som i utgangspunktet vil være en nettbutikk. Det sies imidlertid at det vil være mulig å hente bestilte varer selv for å slippe å betale frakt!

Det ser foreløpig ut at fokus vil være på utstyr til brygging. Vi kan ikke se at malt, humle eller gjær er nevnt foreløpig.

I tillegg flytter Vestbrygg ut av sine små lokaler på Danmarksplass og inn i større lokaler i løpet av april/mai. De nye lokalene ligger i Camilla Colletts gate. Vi kan bare konstatere at det er optimisme rundt hjemmebrygging av øl og det er godt nytt for oss som driver med dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.