Om stout og porter på Brewing TV!

HumleVi driver for tiden å diskuterer hva vårt neste brygg skal være. 3 øltyper står for tur i foreløpig ukjent rekkefølge: Pils til 16. mai-nabo-fest, stout og en porter som foreløpig har fått det foreløpige navnet Harry Porter …

Vurderingene går på faktorer som når vi har tid til å brygge/flaske, har vi nok flasker eller tid til å kjøpe og vaske nye, hvilke øltyper kan gjæres sammen og hvor lang tid trenger 16. mai-fest-pilsen til karbonering og lagring? Ikke enkelt – men vi finner nok ut av det!

Men, som sagt er stout og porter to av de tre neste bryggene vi skal sette. Til inspirasjon har vi funnet fram til en meget relevant videoepisode hos Brewing TV. Disse folkene har lagt ut  ikke mindre enn 56 episoder som viser brygging (og smaking!) av ulike øltyper. Episoden (nr. 55) som vises her handler rett og slett om brygging av stout og noe som kalles Single Stout Porter! Det hadde ikke vært mulig få finne mer relevant inspirasjon nå som deler av våren skal gå med til brygging av nettopp  dette:

Tagged on: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.