DN om hjemmebrygging

Dagens Næringsliv har i dag en liten artikkel i dag om hjemmebrygging. «Bransjen» regner nå med at det er 10.000 hjemmbryggere! Samtidig estimeres det at det i år vil bli brygget ca. 20.000.000 halvlitere hjemme på kjøkkenbenken, i garasjen eller kjelleren. Det skulle i såfall bety at disse 10.000 hjemmebryggerne vil komme til å brygge 1000 liter øl i snitt. Med vårt utstyr vil dette utgjøre 40 bryggekvelder – nesten ett brygg hver uke gjennom hele året.

Vi har siden vi satt første batch i september 2011 brygget «kun» 9 brygg på ca. 23 liter. Det er ikke mer enn 207 liter på 7 måneder. Vi må altså hive oss rundt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.