Etiketter på batch #7 – Damepils

Dette er et brygg vi satt delvis med tanke på en årlig grillfest vi pleier å ha knyttet til 17. mai og etiketten gjenspeiler dette. 64 flasker lys deilig sommerpils står nå til modning i øleskapet på ca. 2 grader.

Dette ølet skal vi også levere inn til Vesbryggs sumarølkonkurranse! Blir spennede å endelig få tilbakemelding på et av bryggene våre fra noen som har drevet med dette en stund. Er vi herlig navlebeskuende og selv-bejaende når vi mener ølet vårt smaker godt? Egentlig spiller det jo ingen stor rolle, sålenge vi setter pris på ølet selv. Men det finnes en lang rekke usmaker som kan oppstå i øl, og det krever en viss trening (men dette er jo en moro form for trening!) for å gjenkjenne dem. Nettopp derfor kan det være greit å la erfarne utenomstående gi en objektiv vurdering av ølet. Fristen for innlevering til konkurransen er 2. juni 2012 – resultater av bedømmingen vil selvsagt bli postet her!

Kanskje leverer vi inn flere av våre brygg til denne konkurransen.

Tagged on: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.